Publicacions a punt de sortir del forn

Aquest llibre aporta una visió complerta però alhora senzilla del nou Model EFQM 2020, i ens ensenya com aplicar-lo a la gestió de la teva empresa i quines passes seguir per tal d’aconseguir ser una empresa excel·lent. Molt recomanable per gestors i directors de petites i mitjanes empreses.

Amb aquest llibre l’autora vol difondre una forma fàcil d’entendre i aprendre macroeconomia, dissenyat amb una estructura senzilla, exemples d’aplicació basats en exàmens reals i vocabulari amè que permet una comprensió total de l’assignatura. A les seves pàgines hi ha el resultat de tota la seva trajectòria docent, nodrida de les aportacions i punts de millora derivades de les seves classes magistrals.

Aquest llibre incorpora el temari que cal estudiar per a superar la primera prova de l’oposició d’Agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Inclou, al final de cada tema esquemes/resums amb els continguts essencials de cada matèria.

Aquest llibre incorpora els tests del temari que cal estudiar per a superar la primera prova de l’oposició d’Agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona.