Presentació del Llibre “l’Estadística és fàcil”

Sobre l’autora:

Clara Brull, nascuda a Tarragona el 1985, és llicenciada en ADE, guardonada amb el Premi del col·legi d’Economistes al millor expedient universitari de Catalunya, amb el Premi de la Fundació Gresol final d’estudis i amb el Premi Extraordinari de la URV. Va cursar el màster MGICMAS i porta impartint classes d’Estadística des del 2005.

 

Sobre el llibre:

Amb aquest llibre, L’Estadística és fàcil, l’autora vol difondre una forma senzilla d’entendre i aprendre aquesta ciència, aparentment tan complexa. A les seves pàgines hi ha el resultat de tota la seva trajectòria docent, nodrida de les aportacions i punts de millora derivades de les seves classes magistrals.

 

A qui va destinat?

  • Alumnes dels Graus d’ADE, FIC, Economia (o dobles graus relacionats).
  • Alumnes de màsters que tinguin assignatures d’Estadística.
  • Professors de Secundària que hagin d’explicar Estadística descriptiva als seus alumnes i vulguin fer-ho mitjançant un fil conductor senzill.

NOTA D’IMPORTANT RELLEVÀNCIA:

La Universitat de Vic (UdVic) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) utilitzen aquest llibre com a material de suport per al seus alumnes, apareixent així com a recomanat dins la Bibliografia de les assignatures d’Estadística d’aquestes universitats.